AB Texel Group is een van de klanten die een deel van de premie terug ontvangt. Er is daarbij gekeken naar onder meer de duur van de relatie en het schadeverloop.
Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel Group: “Voor AB Texel Group was 2020 een lastig jaar, met name in het aardappeltransport. Wij zijn blij verrast met de actie van TVM. Het maakt ons ook extra trots op onze chauffeurs die elke dag hun best doen om schades te voorkomen. Dat zien we terug in het schadevolume. Leuk om te noemen is dat een van de AB bedrijven in de hoogste categorie zit, de categorie met het minste aantal schades.”

AB Texel Group heeft besloten om een deel van het bedrag te schenken aan Stichting Tesselhuus en Stichting A-wareness. Voor elke AB-medewerker wordt 1 euro overgemaakt aan beide stichtingen. Dennis Wetenkamp: “Wij willen op onze beurt graag mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, blij maken. In navolging van de actie van TVM, doen wij daarom een donatie aan deze twee mooie doelen.”

Stichting Tesselhuus is een vrijwilligersorganisatie die vakanties organiseert voor mensen met een ernstige fysieke beperking. De organisatie is actief op Texel, de bakermat van AB Texel Group. Stichting A-wareness is een initiatief van Royal A-ware en AB Texel Group. Het doel van Stichting A-wareness is om een goede buur te zijn voor mensen in de omgeving van collega’s en vestigingen. Ook wil de Stichting een bijdrage leveren aan het vergroten van kennis van voedsel bij kinderen en volwassenen.


Op de foto: Wijnand Harskamp, Accountmanager bij TVM, reikt de cheques uit aan Timo Huisman, Manager Accounting bij AB Texel Group.