Uw foodproducten binnen 48 uur geleverd

Onze specialist AB Texel Fresh verzorgt koeltransport van verse levensmiddelen voor klanten in de Benelux en Engeland. Dankzij onze geconditioneerde vrachtwagens en leadtimes van maximaal 48 uur garanderen we dat de versheid en kwaliteit van uw producten behouden blijft. Ook beschikken we over een eigen warehouse in Tiel. Nieuwsgierig naar onze hoogwaardige service? Lees dan verder.

Moderne koeltrailers

Om u de beste kwaliteit te bieden, hebben wij een jong wagenpark met moderne koeltrailers. Met onze LZV's kunnen we grotere volumes transporteren dan met reguliere trailers, zonder dat het brandstofverbruik enorm stijgt. Zo rijden we efficiënter en zuiniger, en daar profiteert u direct van als klant. 

Koeltransport in beeld

Onze medewerkers staan voor u klaar

Het gaat bij ons niet alleen om materieel, maar juist ook om mensen en uitstekende service. Alle chauffeurs zijn specialisten in geconditioneerd vervoer en beschikken veelal over jarenlange ervaring en kennis over voedselveiligheid. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. ‘Nee’ is geen antwoord voor ons. Het bedenken van een vindingrijke oplossing wel.

Regierol

Wij vervullen ook graag een regierol voor u en kunnen zelfs uw volledige logistieke proces coördineren. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten concentreren.

Warehousing

AB Texel doet meer dan transport alleen. Wij bieden warehousing met aanvullende diensten zoals:

  • Op- en overslag (ook van biologische producten)

  • Ompakken

  • Orderpicking

  • Foliën

  • Voorraadbeheer

Uw (vers)producten zijn op onze geconditioneerde opslaglocaties in goede handen. Voor u een zorg minder.

Koelopslag huren?

Ook dat kan. In ons moderne warehouse aan De Prinsenhof in Tiel hebben wij diverse koelcellen te huur. Van alle cellen kan de temperatuur apart worden ingesteld tussen ongeveer 1 en 8 graden. Bovendien beschikt het pand over een gekoeld crossdock met 10 laaddocks voor het laden/lossen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze contactgegevens vindt u hier.

Voedselveiligheid gegarandeerd

Voor de op- en overslag van levensmiddelen volgen wij de BRC S&D standaard en SKAL voor de opslag van biologische producten. Natuurlijk voldoet ook ons transport aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid. Lees meer over onze certificeringen.

Meer weten?

Meer weten over de dienstverlening van AB Texel Fresh? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar.