Een goede buur

Via onze eigen Stichting A-wareness dragen we ons steentje bij aan een sociale samenleving. Stichting A-wareness richt zich op groepen mensen die extra aandacht verdienen. Mensen in de omgeving van medewerkers en vestigingen van AB Texel en Royal A-ware. Als goede buur willen wij een bijdrage leveren aan projecten die deze mensen samenbrengen en leuke momenten bezorgen.

Stichting A-wareness biedt ondersteuning op verschillende manieren: met kennis, met producten, met het organiseren van uitjes, een financiële donatie en/of de inzet van vrijwilligers.


Een greep uit de projecten:

  • een onbezorgd dagje naar de dierentuin voor gezinnen die het niet breed hebben;

  • een knuffelmuur in een woonvorm voor gehandicapten;

  • borrelhapjes voor een feestelijke middag in een verzorgingshuis;

  • een kerstpakket voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.


Vriend worden van Stichting A-wareness?

De activiteiten van Stichting A-wareness worden mogelijk gemaakt door de initiatiefnemers Royal A-ware en AB Texel, door relaties van beide bedrijven en door de Vrienden van Stichting A-wareness.

Draagt u Stichting A-wareness een warm hart toe en wilt u de activiteiten steunen? Voor € 10 per jaar wordt u Vriend van Stichting A-wareness. Met uw bijdrage maakt u tal van mooie projecten mogelijk.


Ondersteuning van een project aanvragen

Iedereen kan bij Stichting A-wareness een aanvraag doen voor een bijdrage aan een project. Het maakt niet uit of u wel of geen Vriend bent van Stichting A-wareness. Ook hoeft u geen relatie of medewerker te zijn van Royal A-ware of AB Texel. Belangrijk is wel dat er een link is met een medewerker of vestiging. Deze link zien wij dan ook graag benoemd in de aanvraag.

Meer informatie vind u op de website van Stichting A-wareness.