AB Texel France

17a, Rue du Vertuquet
59960 Neuville-en-Ferrain
Frankrijk

info@abtexel.fr +33 3 20 01 50 94

AB Texel France

AB Texel France is gespecialiseerd in het transport van aardappelen en andere agrarische producten in Frankrijk. Het bedrijf is gevestigd op een strategische locatie in Neuville–en–Ferrain, in het noorden van Frankrijk.

U kunt bij AB Texel France terecht voor het vervoer van zowel losgestorte agrarische producten als stukgoed. Daarvoor maakt het bedrijf gebruik van het beste en up-to-date materieel, zoals onderlossers en schuifzeiltrailers. Onze chauffeurs zijn vakkundig en hebben vaak een achtergrond in agri. Ze hebben allemaal de Franse nationaliteit, en weten dus de weg op een Frans boerenerf.

Zoals gebruikelijk in de organisatiestructuur en passend bij de cultuur van AB Texel, werkt ook AB Texel France met korte lijnen in de communicatie. Directie, planning en administratie bevinden zich op dezelfde plek, in Neuville–en–Ferrain. U krijgt daarom altijd meteen de juiste persoon te spreken, wel zo prettig.

AB Texel France heeft een uitgebreide capaciteit om aan al uw transportvragen te kunnen voldoen, ook in de drukke oogstperioden. De medewerkers en chauffeurs staan 24/7 voor u klaar.

Meer weten? Directeur Tom De Lange vertelt u graag wat AB Texel France voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Tom De Lange

Director - AB Texel France, AB Texel België, AB Texel Feed België & AB Texel Liquid Food België

Cases en Nieuws

Mededeling

22-02-2024 Nieuws

AB Texel neemt Bakker & Schilder Transport B.V. over

27-01-2024 Nieuws

Welkom op aardappelbeurs PRO POM

21-12-2023 Nieuws