May Transporte GmbH

Industriepark Soonwald 26-28
55494 Rheinböllen
Duitsland

dispo@maytrans.de + 49 6764 3010800


Directeur: Dennis Wetenkamp
Procuratiehouder: Frank van Kerkhof
KvK/ HRA-nummer: HRB 2815
BTW-nummer: DE270887765
Belastingnummer: 40/663/01165

May Transporte GmbH

AB Texel Spezialtransporte (May Transporte GmbH) is gevestigd in Rheinböllen en gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en exceptioneel transport in Duitsland.

Wij bieden verschillende vormen van transport. Zo kunnen wij u van dienst zijn in vlak transport met autolaadkranen en het transport met binnenladers met laadvloeren.

Een ander specialisme van AB Texel Spezialtransporte is exceptioneel transport. Goederen met buitengewone afmetingen, worden door heel West-Europa vervoerd. AB Texel Spezialtranspote faciliteert het gehele traject van offerte tot uitvoering, met specifiek opgeleid personeel. Voor het exceptioneel transport beschikken we over open en uitschuifbare trailers, euro diepladers en semi diepladers.

Zoals onze klanten van ons gewend zijn, is ook AB Texel Spezialtransporte een platte organisatie met korte lijnen. U kunt daarom rekenen op directe communicatie en een totaaloplossing voor maatwerktransport. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar. De planning wordt gedaan vanuit de nevenvestiging in Broekhuizenvorst.

Meer weten over de logistieke dienstverlening in het speciaal transport? Directeur Frank van Kerkhof en Operations Manager Edwin Kronemeijer staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Frank van Kerkhof

Director AB Texel Special Transport & AB Texel Spezialtransporte

Edwin Kronemeijer

Operational Manager AB Texel Special Transport/ Spezialtransporte

Cases en Nieuws

AB Texel publiceert duurzaamheidsverslag 2023

18-07-2024 Nieuws

AB Texel verduurzaamt transport met Bio-LNG-trucks van Volvo

28-05-2024 Nieuws

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

18-05-2024 Nieuws