May Transporte GmbH

Industriepark Soonwald 26-28
55494 Rheinböllen
Duitsland

info@combex.nl + 49 6764 301800

May Transporte GmbH

AB Texel Spezialtransporte (May Transporte GmbH) is gevestigd in Rheinböllen en gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en exceptioneel transport in Duitsland.

Wij bieden verschillende vormen van transport. Zo kunnen wij u van dienst zijn in vlak transport met autolaadkranen en het transport met binnenladers met laadvloeren.

Een ander specialisme van AB Texel Spezialtransporte is exceptioneel transport. Goederen met buitengewone afmetingen, worden door heel West-Europa vervoerd. AB Texel Spezialtranspote faciliteert het gehele traject van offerte tot uitvoering, met specifiek opgeleid personeel. Voor het exceptioneel transport beschikken we over open en uitschuifbare trailers, euro diepladers en semi diepladers.

Zoals onze klanten van ons gewend zijn, is ook AB Texel Spezialtransporte een platte organisatie met korte lijnen. U kunt daarom rekenen op directe communicatie en een totaaloplossing voor maatwerktransport. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar. De planning wordt gedaan vanuit de nevenvestiging in Broekhuizenvorst.

Meer weten over de logistieke dienstverlening in het speciaal transport? Directeur Frank van Kerkhof en Operations Manager Edwin Kronemeijer staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Frank van Kerkhof

Director AB Texel Special Transport & AB Texel Spezialtransporte

Edwin Kronemeijer

Operational Manager AB Texel Special Transport/ Spezialtransporte

Cases en Nieuws

Mededeling

22-02-2024 Nieuws

AB Texel neemt Bakker & Schilder Transport B.V. over

27-01-2024 Nieuws

Welkom op aardappelbeurs PRO POM

21-12-2023 Nieuws