AB Texel Special Transport

Mounekamp 4
9261 XC Eastermar
Nederland

info@combex.nl +31 88 9435 800

AB Texel Special Transport

We vervoeren vooral (ruw)beton en bouwmaterialen met verschillende transportmiddelen. Met name in Nederland en Duitsland, maar ook in België zijn we groot in het transport met vlakke trailers en binnenladers (prefab beton) en hebben we een grote vloot vlakke wagens met eigen autolaadkraan. Samengevat kunnen we de bouw bedienen met het transport van ‘heipaal tot dakpan’.

Een ander specialisme van AB Texel Special Transport is exceptioneel transport. Goederen met buitengewone afmetingen worden door West-Europa vervoerd. In het vervoer van (hei)palen over het dak is dit AB bedrijf marktleider. Exceptioneel transport voeren wij uit met open en uitschuifbare trailers, euro diepladers en semi diepladers. AB Texel Special Transport faciliteert het gehele traject van offerte tot uitvoering, met specifiek opgeleid personeel en begeleidingsvoertuigen.

AB Texel Special Transport is een bedrijf met een platte organisatie en korte lijnen. Directie, planning en administratie vindt u onder 1 dak in Eastermar met een nevenvestiging in Broekhuizenvorst. In Broekhuizenvorst wordt de planning gedaan voor Duitsland. In Eastermar beschikken we over een eigen terrein van 5.000 m2 voor de tijdelijke opslag van bouwmaterialen.

Meer weten over onze logistieke dienstverlening in het speciaal transport? Directeur Frank van Kerkhof, Commercieel Manager Wieke Wagenaar en Operations Manager Edwin Kronemeijer staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Frank van Kerkhof

Director AB Texel Special Transport & AB Texel Spezialtransporte

Edwin Kronemeijer

Operational Manager AB Texel Special Transport/ Spezialtransporte

Wieke Wagenaar

Commercial Manager AB Texel Special Transport

Cases en Nieuws

AB Texel verduurzaamt transport met Bio-LNG-trucks van Volvo

28-05-2024 Nieuws

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

18-05-2024 Nieuws

Een duurzame partner

29-04-2024 Nieuws