AB Texel Distribution (stukgoed)

Transportweg 7
8304 AX Emmeloord
Nederland

distribution@abtexel.nl +31 88 9435 320

AB Texel Distribution (stukgoed)

AB Texel Distribution is specialist in het transport van stukgoed. Dit AB bedrijf vervoert zakgoed meel en veevoer, pootaardappelen en andere agrarische producten in (big) bags of kisten en bouwmaterialen op pallets of in bags. Naast transport bieden wij ook de mogelijkheid voor cross docking om uw bedrijf verder te ontzorgen. AB Texel Distribution rijdt stukgoed in heel West-Europa.

Zoals onze klanten gewend zijn bij AB Texel, is ook AB Texel Distribution een bedrijf met korte lijnen, waar u altijd meteen de juiste persoon te spreken krijgt. AB Texel Distribution is gevestigd in Emmeloord met een nevenvestiging in 's Heerenberg en per 1 maart 2024 ook vestigingen in 't Zand, Andijk en Utrecht.

Sinds 1 maart 2024 is Bakker & Schilder Transport B.V. onderdeel van AB Texel. Bakker & Schilder Transport is gespecialiseerd in vier verschillende takken van transport, elk met haar specifieke eigenschappen: bloembollentransport, retaildistributie, internationaal transport (naar België, Duitsland en Oostenrijk) en op- en overslag. Meer informatie vindt u vooralsnog op de website: www.bakker-schilder.nl

Met een vloot van zo’n 200 wagens bedient AB Texel Distribution een groeiend aantal klanten en verdichten we ons distributienetwerk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Directeur Bas Strijbosch, Director Operations Henk Bakker, Operations Manager Arie van der Sar en Hoofd Planning Marco Bakker vertellen u graag meer over onze dienstverlening in het stukgoedtransport.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Bas Strijbosch

Director AB Texel Feed / Meel / Liquid Food/ Distribution

Arie van der Sar

Manager Operations - AB Texel Distribution (stukgoed)

Marco Bakker

Hoofd Planning - AB Texel Distribution

Cases en Nieuws

Mededeling

22-02-2024 Nieuws

AB Texel neemt Bakker & Schilder Transport B.V. over

27-01-2024 Nieuws

Welkom op aardappelbeurs PRO POM

21-12-2023 Nieuws