AB Texel Distribution

Kanaalkade 68
1756 AD 't Zand
Nederland

planning.distribution@abtexel.nl + 31 224 591 511

AB Texel Distribution

AB Texel Distribution is specialist in het transport van stukgoed. Dit AB bedrijf vervoert zakgoed meel en veevoer, pootaardappelen en andere agrarische producten in (big) bags of kisten en bouwmaterialen op pallets of in bags. Naast transport bieden wij ook de mogelijkheid voor cross docking om uw bedrijf verder te ontzorgen. AB Texel Distribution rijdt stukgoed in heel West-Europa.

Zoals onze klanten gewend zijn bij AB Texel, is ook AB Texel Distribution een bedrijf met korte lijnen, waar u altijd meteen de juiste persoon te spreken krijgt. AB Texel Distribution is gevestigd in 't Zand met een nevenvestigingen in Emmeloord,'s Heerenberg en per 1 maart 2024 ook vestigingen in Andijk en Utrecht.

Sinds 1 maart 2024 is Bakker & Schilder Transport B.V. onderdeel van AB Texel. Bakker & Schilder Transport is gespecialiseerd in vier verschillende takken van transport, elk met haar specifieke eigenschappen: bloembollentransport, retaildistributie, internationaal transport (naar België, Duitsland en Oostenrijk) en op- en overslag. Meer informatie vindt u vooralsnog op de website: www.bakker-schilder.nl

Met een vloot van zo’n 200 wagens bedient AB Texel Distribution een groeiend aantal klanten en verdichten we ons distributienetwerk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Directeur Bas Strijbosch, Director Operations Henk Bakker, Operations Manager Arie van der Sar en Hoofd Planning Marco Bakker vertellen u graag meer over onze dienstverlening in het stukgoedtransport.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Bas Strijbosch

Director AB Texel Silo - Feed/ Silo - Dry Food/ Liquid Food/ Distribution

Henk Bakker

Director Operations AB Texel Distribution

Arie van der Sar

Manager Operations - AB Texel Distribution (stukgoed)

Marco Bakker

Hoofd Planning - AB Texel Distribution

Cases en Nieuws

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

18-05-2024 Nieuws

Een duurzame partner

29-04-2024 Nieuws

Mededeling

22-02-2024 Nieuws