AB Texel Silo - Dry Food

Mercurius 6
8448 GX Heerenveen
Nederland

info@abtexel.com +31 88 9435 500

AB Texel Silo - Dry Food

AB Texel Silo - Dry Food is onze specialist in het transport van meel. We vervoeren meer dan 300 soorten meel van de producent naar de afnemers, zoals dorpsbakkers of bakkersketens. AB Texel Silo - Dry Food is gevestigd in Heerenveen, en rijdt in Nederland, België en Duitsland.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van standplaatsen zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Van het vervoer van meel in zakken tot bulktransport, wij hebben het juiste materieel beschikbaar. Daarbij zijn onze chauffeurs specifiek opgeleid voor het vervoeren van meel, met extra aandacht voor voedselveiligheid. Uw meel is dus in ervaren handen bij ons.

AB Texel Silo - Dry Food is een bedrijf met een platte organisatie en korte lijnen. Directie, planning en administratie vindt u onder hetzelfde dak in Heerenveen. U krijgt altijd meteen de juiste persoon te spreken. Wel zo fijn. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar, en zeggen nooit nee.

Meer weten over de logistieke dienstverlening van AB Texel Silo - Dry Food? Directeur Bas Strijbosch, Director Operations Atze Hospes en Manager Operations Roel van der Aar staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Bas Strijbosch

Director AB Texel Silo - Feed/ Silo - Dry Food/ Liquid Food/ Distribution

Atze Hospes

Director Operations AB Texel Silo -Dry Food/ Silo - Feed/ Liquid Food

Roel van der Aar

Manager Operations - AB Texel Silo - Dry Food

Cases en Nieuws

AB Texel publiceert duurzaamheidsverslag 2023

18-07-2024 Nieuws

AB Texel verduurzaamt transport met Bio-LNG-trucks van Volvo

28-05-2024 Nieuws

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

18-05-2024 Nieuws