AB Texel Meel

Venus 3a
8448 CE Heerenveen
Nederland

planning@abmeel.nl +31 88 9435 500

AB Texel Meel

AB Texel Meel is onze specialist in het transport van meel. We vervoeren meer dan 300 soorten meel van de producent naar de afnemers, zoals dorpsbakkers of bakkersketens. AB Texel Meel is gevestigd in Heerenveen, en rijdt in Nederland, België en Duitsland.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van standplaatsen zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Van het vervoer van meel in zakken tot bulktransport, wij hebben het juiste materieel beschikbaar. Daarbij zijn onze chauffeurs specifiek opgeleid voor het vervoeren van meel, met extra aandacht voor voedselveiligheid. Uw meel is dus in ervaren handen bij ons.

AB Texel Meel is een bedrijf met een platte organisatie en korte lijnen. Directie, planning en administratie vindt u onder hetzelfde dak in Heerenveen. U krijgt altijd meteen de juiste persoon te spreken. Wel zo fijn. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar, en zeggen nooit nee.

Meer weten over de logistieke dienstverlening van AB Texel Meel? Directeur Bas Strijbosch, Director Operations Atze Hospes en Manager Operations Roel van der Aar staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Bas Strijbosch

Director AB Texel Feed / Meel / Liquid Food/ Distribution

Atze Hospes

Director Operations AB Texel Meel/ Liquid Food/ Feed

Roel van der Aar

Manager Operations - AB Texel Meel (bulk)

Cases en Nieuws

Mededeling

22-02-2024 Nieuws

AB Texel neemt Bakker & Schilder Transport B.V. over

27-01-2024 Nieuws

Welkom op aardappelbeurs PRO POM

21-12-2023 Nieuws