Tijdens een wagenparkevent van AB Transport Group hebben Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group) en Michiel Kuijs (European Sales Director DAF Trucks) een overeenkomst getekend voor de levering van 750 nieuwe DAF trucks in 2023 en 2024.

Het thema van het wagenparkevent was Duurzaamheid, een onderwerp waarbij samenwerking met partners essentieel is om stappen te zetten. DAF en AB Transport Group hebben al jaren een strategische samenwerking op het gebied van voertuigen, leasing en onderhoud. “Groeien is alleen mogelijk met sterke en professionele organisaties”, aldus Dennis Wetenkamp. De keuze voor DAF is mede ingegeven door het lage verbruik, het hoge chauffeurscomfort en de verbeterde veiligheid van de nieuwe generatie trucks.

AB Transport Group is een toonaangevende logistieke dienstverlener in agri en food (AB Texel Group) en de bouw (Combex Group). Dagelijks zijn zo’n 1.600 trucks onderweg om agrarische producten, veevoer, meel, vloeibare zuivel, gekoelde foodproducten en (prefab) beton- en bouwmaterialen te vervoeren. 

Op de foto van links naar rechts: Piet Dubbeld (Procurement & CSR Manager AB Transport Group), Michiel Kuijs (European Sales Director DAF Trucks NV), Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group), en Jürgen Franken (Fleet Sales Manager DAF Nederland)