AB Texel GmbH

Industriestraße 2a
38350 Helmstedt
Duitsland

info@abtexel.de +49 5351 54493 0

AB Texel GmbH

AB Texel GmbH is specialist in het vervoer van aardappelen en andere agrarische producten in West-Europa. Het bedrijf is gevestigd op een strategische locatie in het Duitse Helmstedt, in de deelstaat Nedersaksen. U kunt bij AB Texel GmbH terecht voor zowel transport van losgestorte agrarische producten, als stukgoed.

Het bedrijf zet vooral onderlossers, walking floors, kippers en schuifzeiltrailers in voor het transport. Dankzij onze grote capaciteit kunnen we altijd aan uw transportvraag voldoen, op de door u gewenste tijden. Al onze chauffeurs zijn specifiek opgeleid in het vervoer van agrarische producten, en weten de weg in de agrarische wereld.

Ook AB Texel GmbH biedt 24/7 dienstverlening. Zo garanderen we dat ook tijdens de piekperiodes uw agrarische producten tijdig naar de opslag- en verwerkingslocaties vervoerd kunnen worden.

Anders dan bij onze andere AB Texel bedrijven, wordt de planning voor deze vestiging uitgevoerd door AB Texel Nederland in Oudeschild. Omdat deze twee bedrijven veel gezamenlijke klanten hebben, heeft u zo maar één aanspreekpunt voor het inplannen van opdrachten. Ook zijn we hierdoor in staat om de capaciteit van onze vloot beter te benutten.

Wilt u meer informatie over de logistieke dienstverlening van AB Texel GmbH? Directeur Richard van der Werf en Office Manager Kerstin Kohlstedt staan u graag te woord.

Neem contact op

Uw aanspreekpunt op deze locatie

Richard van der Werf

Director - AB Texel Deutschland & AB Texel Feed Deutschland

Kerstin Kohlstedt

Büroleiterin - AB Texel Deutschland

Cases en Nieuws

AB Texel publiceert duurzaamheidsverslag 2023

18-07-2024 Nieuws

AB Texel verduurzaamt transport met Bio-LNG-trucks van Volvo

28-05-2024 Nieuws

AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

18-05-2024 Nieuws